By: Pilihan Tepat Hari Penting Anda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Jan-2011 01:49 Email | Share | | Bookmark
Dapatkan update lebih cepat dan terkini di Blog

Hi all,

Lama betul rasanye tak update Fotopages..dah berhabuk bersawang bagai dah. Bukan ape..bila nnk update je mesti imageshack loading fail la..bila nk access gamba not found la...so..terus menerus dok update blog. Access pon cepat.

Jom dapatkan update kat sini yer :

http://kamucun.blogspot.com

Buat masa sekarang ni saya slow down sikit photography,maybe jugak akan berhenti terus. Apepun masih difikirkan. Services make up + Henna + Contact lense lebih byk menarik minat sy dan masa saya. Jadi tengah plan nk wat make up n services je KOT. Masih ada kot kat belakang tu yer.


Saturday, 2-Oct-2010 15:16 Email | Share | | Bookmark
SEHARI BERSAMA MAKE UP ARTIS- EPIE TEMERLOH















Saturday, 2-Oct-2010 14:48 Email | Share | | Bookmark
ADLEY & AMIRAH : PASIR MAS











Sunday, 25-Jul-2010 19:24 Email | Share | | Bookmark
Entry 1 : Syam & Nana












Friday, 23-Jul-2010 20:58 Email | Share | | Bookmark
Make Up Entry : Majlis Akad Nikah Gee







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net