By: Pilihan Tepat Hari Penting Anda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Mar-2009 14:36 Email | Share | | Bookmark
Pelamin percint 8 - Intan



Monday, 2-Mar-2009 15:28 Email | Share | | Bookmark
Kelas mekap bersama Nurul Shukor

Pada 28hb Feb dan 1Mac 2009 saya telah menyertai bengkel mekap yang memang fun giler. Banyak ilmu makeup yang selama ni dibuat rupenye bole dibaiki lagi untuk nampakkan kesan yang lebey menarik. Terima kasih ahkak Nurul. Pasal membe2 baru plak...korang memang fun dan terasa macam cepat betol masa 2 ari tu berlalu...
Kepada peserta2 yang nak save pic kat bawah ni, amik je k..memang xletak signage supaya senang korang nak print. Tapi kalo nak letak kat website masing2 tu..sila la letak link website ni skali ek sebagai ucapan terima kasih.

Malas betol rasa nak wat edting lebey2...sekadar ala kadar je. Apepun enjoy the pics.

Antara peserta yang hadir


Masa ni kat Putrajaya Sentral..nak drive xtau jalan. Lewat dah ni..tapi pegi jugak. Hari kedua naseb baik dgn bantuan Ema sampai jugak drive kesana. Tak larat bawak beg camera dan mekap naik erl.


'sheila rusly' tengah khusyuk dengar membe perkenalkan diri








Anne sebelum dimekapkan Ahkak Nurul


















Make up Anne selepas dimekapkan Nurul. Meletup abes.


Makeup Umi done by me






Me and Ahkak Nurul. Mekap me done by Umi. Even umi first time mekapkan org tapi hasilnya not bad. Usaha lagi umi.


























Gaya rock dari gadis sopan..sporting abes.






Sunday, 1-Mar-2009 15:43 Email | Share | | Bookmark
Mini Pelamin Nuriel - Bangi

Gambar untuk entry kalini agk kabur memandangkan gamba cuma dari hp biasa sebab terlupa bawak camera. Apepun harapnya dapatlah memberi gambaran kepada pengunjung rupa bentuk pelamin mini ni. Apepun enjoy!





Sunday, 8-Feb-2009 15:01 Email | Share | | Bookmark
Majlis akad nikah & Persandingan Shafira



Sunday, 1-Feb-2009 14:10 Email | Share | | Bookmark
Promosi outdoor special

Promosi ini khas untuk pengantin2 atau bakal2 pengantin atau pengatin2 lama yang nak buat sesi fotografi yang datang dalam 1 pakej dengan harga minimum. Anda tidak perlu mencari mekap artis mahupun baju2 untuk sesi outdoor anda. Semuanya telah tersedia dalam pakej lengkap outdoor ini. Ape yang perlu dibuat hanyalah tetapkan tarikh berpandukan kepada timetable DSadar B &P dan matchkan dengan masa lapang anda. Disebabkan masa yang agak limited, kami hanya membuka promosi ini kepada 5 customer terawal sahaja. Ape tunggu lagi? Dail nombor 017-2429142 untuk membuat reservation sementara masih ada kekosongan.

Regards
Dsadar



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net