By: Pilihan Tepat Hari Penting Anda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Nov-2008 00:55 Email | Share | | Bookmark
Pengumuman

Alhamdulillah pakej tempahan khas mendapat sambutan yang amat menggalakkan dan hampir mencapai target kami. Disebabkan itu kami terpaksa memendekkan tempoh promosi tersebut dan akan kembali semula dengan promosi lain di masa akan datang.
Untuk pakej tempahan khas, promosi hanya sah untuk customer yang membuat bayaran deposit sebelum 30 November 2008 sahaja dan kepada pelanggan yang berminat tetapi belum memberi kata putus sehingga 30 November, anda telah terlepas promosi hebat ini.
Jadi jangan lepaskan peluang sementara masih ada masa.

Regards
Dsadar

Utk pertanyaan & tempahan, sila hubungi:
017-2429142 (Dsadar)
dsadarfoto@yahoo.com


Monday, 10-Nov-2008 00:46 Email | Share | | Bookmark
Akan Datang Majlis Persandingan Yat & ijal ( Yong Peng )

Selamat pengantin baru Yat & Ijal, korang memang best dan glamour beb. Berduyun2 tetamu datang macam pesta Jom heboh.

Pasangan yang tidak pernah bersua muka dengan DSadar dan hanya msg dan friendster menghubungkan kami. Pada awalnya Yat hanya hire DSadar untuk photography sahaja tapi last minit Yat nak ambik makeup skali untuk majlis khatam Quran di awal pagi. Atas sesuatu sebab, Yat mengambil keputusan drastik untuk menggunakan andaman DSadar untuk majlis reception, bukannya untuk khatam Quran. Hasilnya Yat amat berpuas hati dan ini antara petikan yat dalam buletin Friensternya..."................~sada ::dewa photographer+magic touch::
thanxs so mucccccchhhhh sada!!ingat u sampai mati... ................."

Walaupun kami masih baru dalam andaman, tetapi respon dan kepercayaan pelanggan lah yang memberi suntikan keyakinan buat kami. Buat Yat, Trima kasih banyak2, even tak pernah bersua muka...tapi kita cam kawan yang dah lama kenal je. Sporting habes.




Tuesday, 4-Nov-2008 00:43 Email | Share | | Bookmark
Aziezi & Nadwah

















Monday, 3-Nov-2008 00:41 Email | Share | | Bookmark
Trial Makeup Faz

Untuk gambar faz, memang takde gambar sebelum make up. Semasa nak memulakan make up saya mendapat satu panggilan membincangkan pasal baju tempahan khas dan ubahsuai design yang terpaksa dibuat. Borak punya borak dah lupa nak ambik gamba faz sebelum trial. Apepun muka Faz memang takde masalah dan licin je.



Friday, 31-Oct-2008 05:41 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kesyukuran dan Cukur Jambul

Alhamdulillah, akhirnaya pasangan Maizurah dan Zul telah dikurniakan seorang puteri yang sangat comel dan sempurna. Sekali lagi saya telah diberi kepercayaan untuk merakamkan detik bermakna tersebut. Yang menariknya majlis ni tak banyak yang berubah dengan majlis Cukur jambul Balqis ( anak buah Mai ) dalam entry yang lepas2. Pics selebihnya dalam proses penyuntingan.=)





[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net