By: Pilihan Tepat Hari Penting Anda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Mar-2009 15:28 Email | Share | Bookmark
Kelas mekap bersama Nurul Shukor

Pada 28hb Feb dan 1Mac 2009 saya telah menyertai bengkel mekap yang memang fun giler. Banyak ilmu makeup yang selama ni dibuat rupenye bole dibaiki lagi untuk nampakkan kesan yang lebey menarik. Terima kasih ahkak Nurul. Pasal membe2 baru plak...korang memang fun dan terasa macam cepat betol masa 2 ari tu berlalu...
Kepada peserta2 yang nak save pic kat bawah ni, amik je k..memang xletak signage supaya senang korang nak print. Tapi kalo nak letak kat website masing2 tu..sila la letak link website ni skali ek sebagai ucapan terima kasih.

Malas betol rasa nak wat edting lebey2...sekadar ala kadar je. Apepun enjoy the pics.

Antara peserta yang hadir


Masa ni kat Putrajaya Sentral..nak drive xtau jalan. Lewat dah ni..tapi pegi jugak. Hari kedua naseb baik dgn bantuan Ema sampai jugak drive kesana. Tak larat bawak beg camera dan mekap naik erl.


'sheila rusly' tengah khusyuk dengar membe perkenalkan diri








Anne sebelum dimekapkan Ahkak Nurul


















Make up Anne selepas dimekapkan Nurul. Meletup abes.


Makeup Umi done by me






Me and Ahkak Nurul. Mekap me done by Umi. Even umi first time mekapkan org tapi hasilnya not bad. Usaha lagi umi.


























Gaya rock dari gadis sopan..sporting abes.






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net